Začínáme setkáním

24.03.2011 12:24

Soutěž odstartujeme setkáním teamů či jejich zástupců dne 27.3.2011 v 17:00 v restauraci Bowling na Kovárně, která se nachází v Medlově.

Program setkání:

1. Prezentace zástupců teamů registrovaných do ligy

2. Přivítání nových teamů

3. Shrnutí kvality předchozích soutěží

4. Změny v pravidlech

5. Hlasování o hracích dnech a hracích časech

6. Odsouhlasení návrhu rozpisu zápasů

7. Odsouhlasení výše startovného

8. Ostatní

 

 

ad 1) Team, který se chce zaregistrovat musí vyslat minimálně jednoho zástupce. Bez účasti zástupce z každého hrajícího teamu nelze team do soutěže zaregistrovat. Při hlasování v bodech 4 až 7 platí pouze jeden hlas za team tzn. i při účasti 3 zástupců jednoho teamu bude platit pouze jeden hlas což je hlas teamu. Při ostatním hlasování se bude hlasování počítat dle dohody mezi zúčastněnými.

ad 4) Návrhy na změny pravidel jsou zabarveny modře v pravidlech soutěžě zde: 

Pravidla soutěže

!!!!   Prosíme všechny teamy a jejich zástupce, aby si pravidla pročetly a na setkání měli připravené dotazy, poznámky, vlastní nápady na úpravu a různé další dodatky. Po odstartování soutěže by bylo nepříjemné řešit nějaké záležitosti, které se měli ujasnit na tomto setkání.

ad 5) Navazuje na výše uvedenou prosbu. Přijeďte prosím s vědomím, kdy může Váš team bez potíží a komplikací hrát. Berte na vědomí, že se bude o hracím dni hlasovat, přičemž předpoklad je, že se bude hrávat v neděli. Samozřejmě se budeme snažit vždy najít kompromis.

 

 

Podotýkám, že nejsme žádní profesionální organizátoři, víceméně jsme se chopili pouze kontaktování Vás, zájemců a chceme v podstatě navázat na předchozí ročníky. Takže to tak prosím vnímejte, jsme úplně obyčejní a stejní nadšenci nohejbalu, jako Vy a chceme dát tréninkům trochu náboje a to je vše.